Zijn zendingen standaard verzekerd?

De zendingen die u bij ons op de website boekt zijn niet standaard verzekerd.

De volgende vervoerders hebben een bepaalde aansprakelijkheid mocht het verkeerd gaan met hun transporten.

DPD:
http://www.dpd.com/nl/home/verzenden/claims

DHL:
http://www.dhl.nl/nl/express/verzenden/verzendadvies/terms_conditions.html

TNT:
http://www.tnt.com/express/nl_nl/site/home/customer_service/extra_services_enopties/verzekering.html

Vervoerders kennen voor breukgevoelige goederen, waaronder wordt begrepen voorwerpen van glas, aardewerk, keramiek, steen, hard plastic, suiker- of chocoladewerk en gietijzeren voorwerpen, geen verzekering en eventuele vergoeding.